RafałM
Newbie
|
 |
« : Luty 26, 2010, 09:23:18 Pią » |
|
Witam, Zakupiłem właśnie łupek na elewację zewnętrzną budynku na Kartuskiej 246 (Gdańsk) - swoją drogą polecam. Chciałbym jednak zasięgnąć informacji odnośnie ekipy montującej taki łupek. Sporo czytałem na forach o tym, że źle położony, nawet najlepszej jakości łupek, moze wyglądać fatalnie. Czy polecilibyście firmę montującą takie okładziny w Gdańsku?
Pozdrawiam i czekam na opinie. Rafał
|
|
|
|
|
|
|
wojtek2304
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2010, 09:17:12 Sob » |
|
najlepiej kogoś kto takie rzeczy zrobił i nie jest najtańszy, ja sam zajmuje się takimi rzeczami i wiem że trzeba mieć nie tylko wiedzę ale takze talent dla przykładu dodam że za m2 kamienia elewacyjnego brałem 120pln ale podobne do płytek i twarde mocno. jeśli chcesz foto mojego kamienia to ci prześle na emajl zdjęcia www/wojciech-remonty.strefa.pl
|
|
|
|
|
|
Dawid
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2010, 10:11:24 Sob » |
|
Wstaw na forum chętnie pooglądam, a tak w ogóle co sądzicie o gipsowej imitacji piaskowca na elewacje jest sens to kupować, ile coś takiego wytrzyma ? Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
|
|
Gruchot
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 28, 2010, 04:36:04 Pon » |
|
witajcie, my też wybraliśmy łupek ozdobny kimar doradził nam jaki będzie najlepszy oraz daj fachowców, więc nie musielismy sie martwić o wykonanie, teraz prezntuje sie całkiem spoko, a i powiem wiem że nie wyczyściło to nam kieszeni do cna, więc jesli ktoś by potrzebował dam namiar.
|
|
|
|
|
|
|
|